Kingituste tegemine on imelihtne, sest just see on parim kingitus, mida igaüks vajab!


Tarbetuid asju on maailmas niigi palju, aga on olemas kingitus, milles on ühes nii hoolimine kui praktilisus - elemendid, mida tänapäeval muudes kingitustes harva leidub. 

Parim kingitus sinu kaaslasele, kallimale, perele, sõbrale, lapsele, vanavanemale, töötajale, ülemusele või tuttavale, on hea ööuni  ja parim viis selle tagamiseks on loomulikult SleepAngel padi. Igaüks vajab patja, seega on see kingitus, mida tegelikult ka kasutatakse. 

Uni on meie vaimse ja füüsilise tervise alustala. Padi on hea une tagamisel elulise tähtsusega. Pole ka ime, sest toetab see ju nii pead, kaela kui ka selga, aidates tagada mugavat kehahoidu ja asendit.  Usume, et igaüks väärib tervislikku ja turvalist ööund ja soovime, et kõikide magajate unetooted oleksid alati puhtad ja kvaliteetsed - veedame voodis ju ligi kolmandiku oma elust… 

Padi on ideaalne kingitus praktiliselt igaühele. Ükskõik, kas otsid kingitust sõbrale, kes sageli reisib, töökaaslasele, naabrile, ületöötanud bossile, või hoopis oma kallile lapsele, vanavanematele, või armsamale eelseisva sünnipäeva tarbeks – padjaga näitad kingi saajale, et temast päriselt ka hoolid. 

Seepärast on SleepAngel loonud maailma kõige puhtamad padjad, madratsid ja tekid, mille eriline filtertehnoloogia hoiab padja seest eemal kõik  kehavedelikud, mustuse, tolmu ja muud allergeenid. Tagades samal ajal õhuringluse ning ülima pehmuse ja mugavuse. Eriline plekikindel materjal on ka äärmiselt kergesti puhastatav! 

Puhas unekeskkond ja parem uni  - väärtuslikumalt elatud elu❤️


Spikker sulle sobivaima SleepAngel padja valimiseks

👉Klassikaline „Home“ mikrokiud padi

Meie vankumatu TOP1 toode ja klientide lemmik. Tõeline tööloom ja „unepäästja“, mis on ennast tõestanud ja kõige nõudlikumates tingimustes. Saadaval neljas suuruses,  erinevas kõrguses ja paksuses, nii et igaüks leiab endale sobiva.  Padjas saavad kokku kõik kolm Sleepangel barjäärikomponenti: SafeWeld keeviseid, PureShield kangakaitse ja PneumaPure® filter, mis hoiavad kõik bakterid, allergeenid, tolmulestad ja kehavedelikud tõhusalt padjast eemal. Kergesti puhastatav, kauakestev, kindel ja turvaline valik


👉 Kahe filtriga „Performance“ padi

Iga tšempion teab, et eduka soorituse aluseks on kvaliteetne ööuni. Aina rohkem profisportlasi ja harrastajaid jõuab SleepAngel toodeteni. Meie superstaar ja sportlaste lemmik padi, mille kaks filtrit  tagavad sümmeetrilise ventileerimise ning komplektis olev stiilne kandekott võimaldab patja mugavalt endaga kõikjale kaasa võtta. Padi kohandub pea ja kaelaga, pakkudes täiuslikku tuge ja mugavust kogu öö jooksul. Saadaval neljas suuruses, erinevas kõvaduses, kõrguses ning erineva sisumaterjaliga. Ideaalne koduseks kasutamiseks või võistluste ajal, reisidel ning hotellides, kus iganes on soov magada tolmu,- allergia- ja bakterivabas unekeskkonns.

 


👉Lastepadi

Õhuline ja pehme, väiksemõõduline padi sobib igas vanuses lapsele. Pakub leevendust allergia või astma korral. Praktiline lahendus nohu, ninaverejooksu ja muude ootamatuste korral, mis nõuaksid padja tihedat pesemist. Plekke hülgav ja äärmiselt kergesti puhastatav.

 


👉Imetamispadi

Allergiavaba, filtriga imetamispadi on asendamatu abimees kogu imetamise ajaks. Mugav, mõnus, ja allergeenidest vaba. Hoiab vormi ja beebit soovitud asendis. Naha vastas mõnus ja plekke hülgav pealispind, mille puhastamiseks piisab selle niiske lapiga kergelt pühkimisest.

 


👉Nuudelpadi

Meie klientide lemmik kehatoestuspadi on erakordselt mugav ja mõnus, alati plekitu ja allergeenidest vaba. Ideaalne toestus rasedatele ebamugavustune leevendamiseks ja kehavalude korral.  Asendamatu kaaslane igale mugavust hindavale magajale või neile, kes  tahavad diivanil filmi vaadates külitada.


👉Reisipadi

Alati puhas peaalune olenemata sihtpunktist. Asendamatu reisikaaslane, mis on täpselt nii väike, kui võimalik ja just nii suur kui vajalik. Keera padi rulli ja pista kohvrisse või kinnita spetsiaalse kaasaskantava kotikesega oma pagasi külge. Reisipadi hoolitseb sinu une eest kuhu iganes rännuteed ka viivad.