Värske ja puhas voodi peale igat kasutajat

Millisest padjast unistad sina? Pehme, kõva, suur, väike, madal, kõrge, kerge, raske, mäluvahust, udusulgedest, tatrast, hermeetilisest - st tolmu-, viiruste- ja bakteritevabast. Oma padi on oma padi, aga tihti ei õnnestu koos sellega reisida. Kas teadsid, et google otsingust tuleb välja ainult 3 hotelli Eestis, kus pakutakse padjamenüüd ja siis hunnik erinevaid reisipakkumisi majutusasutustega, mille lisades on padjamenüü just kui müügiargumendina, et valiksin antud sihtkoha selle voucheriga. Tavatarbijana tekib mul kiusatus loobuda minipuhuksest kodumaal ja sõita hoopis nädalaks sinna, kus saan tagada endale kvaliteetse ja mulle sobiva une. Klient on kuningas, kuid kas ka Eestis? On tarbijaid, kes teavad täpselt, mida tahavad ja vajavad ning langetavad oma otsuseid nende ettevõtete kasuks, kes suudavad seda ka pakkuda. Andes kliendile võimaluse valida endale meelepärane padi, tagad õnneliku ja puhanud inimese, kes jätab positiivse tagasiside.

Aga kui nüüd mugavus ja padjasisu kõrvale jätta tekib küsimus puhtuse osas. Kui tihti pestakse ühiskasutuses olevaid patju? Kliendina me eeldame, et majutusasutus puhastab peale eelmist klienti kogu selle toa - aga kas ka tegelikult pestake patju, tekke, madratseid? Selgub, et enamikes hotellides pestakse patju 234-365 päeva järelt… “Mis tähendab, et vähemalt 150 inimest magab selle padjaga enne mind - ilastab, higistab, nohutab, nutab.“ Tavapärane lahendus madratsi või padja kaitseks on vetthülgav kummine kaitselina või -püür, mis ei hinga, krabiseb ja võib muuta magamise külastajale ebameeldivaks. SleepAngeli ainulaadne ja inovaatline tehnoloogia tagab rahuliku ja puhta une. PureShield kangakaitse on õhuke, aga vett ja tolmu pidav. Padja, teki või madratsi loomuliku kuju ja hingavuse tagab PneumaPure® filter, mis muudab magamiskeskkonna täiuslikuks. 

SleepAngeli toodetega saab klient olla kindel hügieenis, et antud padja sisse ei ole eelnevalt midagi imbunud ja vajadusel selle ise vahetult enne uinumist puhastada.

 

Voodilutikad… kuum teema. Neid tegelasi ei soovi oma koju mitte keegi. Veel vähem majutusasutuse review’sse (tagasiside, kommentaar). SleepAngeli toodete sisse ei pääse ükski piisk ega kübe. Safeweld keevistest või PureShield kangakaitsest lutikad end läbi ei näri. Põhikoolis õpetatakse end kaitsma vahekorras, et vältida soovimatuid tagajärgi, aga lutikatest ei räägi keegi… Lutikate, kirpude jmt tõrje on tüütu ja kulukas, mõistlikum on end juba enne kaitsta, kui tegeleda tagajärgedega. SleepAngeli tooteid saab kerge vaevaga peale igat kasutuskorda puhta niiske lapi või desinfitseerimisvahendiga puhastada, tagades nii väärika maine ettevõttele kui ka ülima puhtuse-turvalisuse külastajale.

 

“Nii, et hüvasti eelmise padja kasutaja higilõhn mu unenäos, üle-eelmise kliendi lõhnaõlist tingitud hommikune ninakinnisus ja loodetavasti minu öine näokreem ei põhjusta järgmisele kliendile allergiat.”  

Tutvu toodetega SleepAngeli e-poes ja küsi pakkumist oma majutusasutusele.

Majutusasutused, kus võid kindel olla puhtas ja turvalises ööunes ehk SleepAngeli padjad leiad: