Uni on taastumise alus #sportlastevalik

Sa heidad õhtul magama ja ootad, et padi oleks pehme, linad puhtad ja hommikul tõustes oled värske ning täis teotahet. Tegelikult enamus inimesi isegi ei arutle selle üle ning loodab lihtsalt hommikul õigel ajal tööde ja tegemiste juurde jõuda. Aga, kui tihti mõtleme, et uni on justkui keha ja selle süsteemide taastusprotsess.  

Kõik on omavahel seotud

On teada tuntud tõde, et treening muudab une kvaliteetsemaks, aga võib-olla vähem tuntud on fakt, et uni muudab ka treeningud tõhusamaks ja tulemuslikumaks. 

Sportlased teavad, et und ei ole võimalik üle tähtsustada. Uni on püha ja sellest tuleb võtta maksimum! Viimasest oleneb, kui tulemuslik oli sinu eile tehtud trenn täna ning kui suur on võimalus homme vigastuste küüsi langeda. Meil on hea meel, et aina rohkem Eesti profisportlasi ja harrastajaid jõuab SleepAngeli toodeteni. See näitab, et ajaga muutuvad ka harrastussportlased oma tervise suhtes üha teadlikumaks ja hoolivamaks. 

Parimad sportlased eelistavad puhast ja kosutavat und

Spordis loevad detailid ja iga väiksemgi tegevus või tegemata jätmine. Et saavutada tippu viivaid tulemusi ja olla harrastajana pidevalt arenemisvõimeline, tuleb väga hoolikalt mõelda läbi vundament. Toitumine, uni, taastumine, treeningud jne. Mitte ükski sportlane ei taha võistlushommikul hotellis ärgata kinnise nina või veel hullem - viirushaigusega. Eriti hoolikad sportlased kannavad SleepAngeli patja endaga kaasas kõikjal. Võistluste ajal, reisidel ning hotellides, sest meie padjad tagavad tolmu,- allergia- ja bakterivaba unekeskkonna. Selliselt minimeerib sportlane jagatud magamiskohtades enda nakatumise.

Tavalise padja sees käib vilgas elu. Tolmulestad, hallitus ja seened paljunevad ning toituvad sinu surnud naharakkudest, higist jm. Samuti imab ja talletab tavaline padi kõik sinu kreemi ning juuksehooldustoodete jäägid endasse. SleepAngel tooted on hermeetiliselt suletud. Padja jt vooditoodete sisse ei pääse higi ega muud vedelikud, tolm, bakterid ega isegi mitte viirused. See annab igasuguse kindlustunde sportlasele, kelle jaoks on võistluseelne aeg eriti kriitilise tähtsusega, seda eriti hotellides ja kohtades, kus on jagatud magamiskohad. 

Kui kõrgelt lendab SleepAngel

Meie padjad reisivad mööda ilma turvaliselt koos maanteejalgratta tippklubiga Movistar Team. Padjad on alati truud kaaslased Eesti laskesuusatajate koondisele ning oma une muudavad mõnusaks SleepAngeliga ka kergejõustiklased, Kalev Cramo korvpallurid ning jalgpallurid. Muidugi kuulub siia nimistusse veel palju harrastajaid ja profisportlasi. 

Eesti parimate sportlaste tagasiside

Korvpallur Martin Dorbek: “Mulle meeldis, et pikalt kasutades ei vajunud padi ära ja ei muutnud oma kuju. Suureks plussiks oli ka teadmine, et patja ei sisene allergeenid või vedelikud, vaid padjad püsivad seest puhtad. Väga meeldib ja julgen kiita!”



Korvpallur Kregor Hermet: “Olen oma SleepAngel padjaga väga rahul, kõvadusaste sobib ideaalselt. Varem on hommikuti ärgates vahel ikka kael valus või kange olnud, aga SleepAngeli padjaga pole mul seda kordagi juhtunud. Ilmselt tänu sellele, et padi kohandub täpselt minu pea ja kaela järgi ükskõik, mis asendis. Soovitan kõigile!.”



Vasaraheitja Kati Ojaloo: “Mulle meeldib mu Sleepangel padi megalt. Otsest suurt muutust ma täheldanud ei ole, aga ma tean, et padi, millel magan on päriselt ka puhas. Minu lemmik on reisipadi. Täpselt nii suur, kui vaja ja nii väike, kui võimalik. See on küll asi, milleta ma enam kunagi ei reisi. Eelkõige reisin laagritesse ja võistlustele, seega selleks, et paremini taastuda, on uni väga vajalik. Travel padi on ergonoomiline ja ei maga selle peal kunagi kaela kangeks.”



SleepAngel patjadega magavad veel ka Eesti laskesuusatajate rahvuskoondislased ja väga paljud profi- ja harrastussportlased. 



SleepAngeli on valinud samuti jalgrattur Rein Taaramäe.



Maastikujalgrattur Janelle Uibokand on samuti SleepAngeli andunud fänn.



Et sinu uni oleks magusam ja treeningud tulemuslikumad! Puhast ja kvaliteetset und soovib sulle SleepAngel!